Vestea pe care fanele "The Vampire Diaries" nu si-au dorit sa o auda. Ce s-a aflat in urma cu putin timp despre serial


Timp de sapte sezoane, fanele au urmarit cu sufletul la gura aventurile celor doi frati Salvatore din "The Vampire Diaries". In urma cu putin timp insa, in cadrul unei conferinte de la San Diego Comic Con, actorii din rolurile principale le-au dat o veste trista admiratoarelor.


"The Vampire Diaries" a devenit in ultimii ani una dintre cele mai de succes productii de televiziune care au in prim plan viata unor creaturi supranaturale. Potrivit tuturor celor implicati in proiectul CW insa, urmatorul sezon din "The Vampire Diaries" va fi si ultimul. Astfel, de-a lungul anului urmator, vor fi redate pe micile ecrane ultimele aventuri ale fratilor Stefan si Damon Salvatore.

Pentru ultima data, fanele ii vor putea urmari pe Paul Wesley si Ian Somerhalder, dar si pe Candice Accola si Kat Graham intrand in pielea personajelor pe care le joaca deja de mai bine de 7 ani. Vestea buna? Nu este exclusa o nunta intre Stefan si Caroline, dar nici revenirea Ninei Dobrev in rolul Elenei Gilbert.

De asemenea, telespectatoarele fidele vor putea totusi sa pastreze o legatura cu lumea vampirilor din Mystic Falls avand in vedere ca serialul "The Originals" va continua sa fie difuzat pe postul american CW: "Nu vreau sa le dau false sperante celor care ne sustin de acasa, dar nu exclud posibilitatea de a mai aduce personajele sa faca roluri episodice", a incheiat Julie Plec, producatoarea celor doua proiecte cu vampiri.

related posts

Modifică setările cookies