Cel mai fotogenic actor de televiziune. Imaginile recente cu Ian Somerhalder la care fanele au dat Like instant


Fanele spun ca nimeni n-ar fi fost mai bun in rolul lui Damon Salvatore decat Ian Somerhalder, actorul american in ochii caruia te poti pierde. Brunetul are milioane de admiratoare, iar in urma cu putin timp le-a dat pe spate cu o serie de poze emotionante.


Ian Somerhalder, care le-a cucerit pe doamne si domnisoare in "Lost" si "The Vampire Diaries", este un mare iubitor de animale. Starul de 37 de ani nu s-a ascuns cand a venit vorba despre apararea drepturilor necuvantatoarelor si s-a folosit de faima lui pentru a atrage atentia asupra unor probleme presante din lumea inconjuratoare.

In urma cu putin timp, el s-a implicat intr-o noua campanie, de data aceasta militand pentru drepturile elefantilor si acuzand traficul de fildes. Pentru a sublinia cat de mult sunt pusi in pericol elefantii, Ian s-a pozat pe spatele unui animal orfan din Africa si a impartasit imaginea cu fanele.

Ca de obicei, acestea au reactionat imediat si l-au asaltat cu like-uri si comentarii, mandre ca actorul lor preferat de seriale se implica in astfel de campanii. Iata imaginile cu Ian care fac inconjurul internetului:

  • Cel mai fotogenic actor de televiziune. Imaginile recente cu Ian Somerhalder la care fanele au dat Like instant

related posts

Modifică setările cookies