Veste importanta pentru fanii Vampire Diaries. Dupa plecare Ninei Dobrev, un alt actor iubit face anuntul


Vampire Diaries este unul dintre serialele care strang milioane de adolescenti si nu numai in fata ecranelor. Povestile de dragoste ale vampirilor rai sau buni tin fanii cu sufletul la gura. De data aceasta insa unul dintre actorii cei mai iubiti ai serialului a anuntat ca se retrage.


Dupa ce fanii au primit o adevarata lovitura in momentul in care Nina Dobrev a anuntat ca nu va mai continua sa joace in Vampire Diaries, a venit randul lui Ian Somrhalder sa faca furori cu aceeasi veste.

In cursul saptamanii trecute, Ian a afirmat despre echipa alaturi de care lucreaza ca a "decis sa filmam un ultim sezon, pentru a onora povestea de pana acum", lucru care a lasat sa se inteleaga ca intreg serialul va lua sfarsit. Acum insa actorul rectificat acest lucru, mentionand ca este ultimul sezon pentru el.

"Cumva am reusit sa transmit ca este ultimul sezon al serialului. Opriti zvonurile din presa conform carora se incheie serialul. Oamenii care decid asta in mod obisnuit, nu au decis inca. Hai sa luam lucrurile pas cu pas. Sezonul 7 impachetat, vacanta, mult somn, lasam scriitori sa se ocupe de sezonul 8 si atunci vom vedea incotro mergem. Pana atunci, multa dragoste", a mai spus actorul care joaca rolul lui Damon.


Desi vestea nu este deloc placuta pentru fanii serialului, acestia vor avea ocazia sa il urmareasca pe Ian Somerhalder pret de inca un sezon, timp in care se vor lamuri si zvonurile despre incheierea serialului, scriu cei de la mtv.com.

Tu ce parere ai despre plecarea lui Ian Somerhalder?

Vezi imagini in galeria foto de mai jos:

  • Veste importanta pentru fanii Vampire Diaries. Dupa plecare Ninei Dobrev, un alt actor iubit face anuntul

related posts

Modifică setările cookies