Vezi ce farse au facut fetele de la Sport! EXCLUSIV


Prezentatoarea Stirilor Pro tv din Sport, Raluca Arvat, si colega ei de la Sport.ro, prezentatoarea „Specialului”, Ioana Cosma, erau puse numai pe farse in timpul scolii. Vezi ce le-a trecut prin cap celor doua fete de la Sport.

 


Raluca Arvat era o eleva nebunatica si a organizat o farsa in grup de 1 aprilie:

„Trebuia sa vina profesorul de matematica la ora si noi am plecat in grup, ca si cum ar fi fost chiul in masa. De suparare, proful a chemat-o pe diriginta in clasa sa ii arate ce elevi neseriosi si chiulangii are. Cand intra proful cu diriga in clasa...Surpriza! Eram cu totii in bancile noastre!”, isi aduce aminte amuzata Raluca.

Profesorul nu a ramas dator si i-a pus sa scoata o foaie de hartie – le-a dat lucrare de control cu subiecte la care nu a stiut nimeni sa raspunda. „In final, le-a rupt in fata clasei si ne-a spus ca lucrarea de control a fost farsa lui de 1 aprilie”, a povestit pentru www.perfecte.ro Raluca Arvat.
 
Prezentatoarea de la Specialul de pe Sport.ro, Ioana Cosma a fost mai multa “victima” a farselor decat initiatoarea lor.
Cand eram mai mica mi s-au facut destule farse. Si nu erau amuzante. Mi-aduc aminte ca m-au trimis acasa de la scoala niste colegi,  pe motiv ca ne-a explodat butelia de gaz. Am fugit tot drumul pana acasa plangand. M-am ales insa si cu o scutire de cateva ore de la scoala”, povesteste Ioana Cosma.

“Nu-mi aduc aminte ca eu sa fi facut prea multe farse. Glume obisnuite..gen: “Ai creta pe fusta” sau “Esti manjit cu pix pe fata!” Recunosc, nu eram prea inventiva”, spune prezentatoarea de la Special.
 

related posts

Modifică setările cookies