VIDEO De piatră, noua piesă semnată de ADDA pe care merită să o asculți când te îndoiești de puterea ta


ADDA mai face un pas important în carieră odată cu lansarea noii sale piese, „De piatră”. Melodia e una specială și e dedicată tuturor fanilor ei care cred că succesul e doar pentru cei norocoși.


„Pe lângă faptul că e o piesă specială pentru mine, de suflet, este și prima oară când îmbin pianul cu vocea. Această melodie este despre o călătorie, despre drumul spre succes, despre sacrificii și despre lupta pe care o duci cu tine, forțându-te să fii puternic. Mai ales că visul te bântuie și nu te lasă să renunți, te face să trăiești viața la maximum”, spune ADDA, care a scris versurile cu gândul la luptele importante din viața ei. 

Melodia mai vorbește, după cum declară artista, și despre frumusețea călătoriei, oricât de dificilă este aceasta. „Dincolo de toate, de fapt, bucuria înseamnă drumul pe care îl parcurgi, este în călătorie. Întotdeauna este și frumusețe, chiar și în suferință. Pentru că înveți lucruri noi, aduni niște amintiri și înveți ceva ce poți să transmiți mai departe. Și poți spune un mesaj lumii”, mai spune artista.

Muzica piesei este semnată de ADDA și de Șerban Cazan, textul de ADDA, producția poartă semnătura Șerban Cazan și Florin Boka. Ascultă piesa mai jos!

În acest an, ADDA a mai lansat piesele „Mamă soacră”, „Arde” feat. Killa Fonic, care a ajuns la aproape  26 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Mă doare inima” și cele trei piese, „Desculță”, „Liniștea”, „Casa bântuită” alcătuiesc împreună cel de-al treilea sezon al Stărilor. Vezi AICI 35 de fraze mobilizatoare pentru zilele în care îți pierzi încrederea în tine!

Este o mamă fericită

În octombrie 2016, ADDA a născut un băiețel, prin cezariană. În august 2018, artista declara într-un interviu acordat Perfecte.ro că fiul ei a făcut-o un om mai bun. „Cu siguranță m-a făcut un om mai bun. Mai răbdător. Mai responsabil. M-a schimbat în bine. Mă surprinde în fiecare zi. Mai ales că acum începe ușor, ușor să vorbească și e foarte amuzant. E foarte atent și sensibil. Mă ia în brațe, mă pupă. E foarte atașat de toată familia”, a spus ADDA, mărturisind că micul Alex e prietenul ei cel mai bun. Citește AICI interviul complet!

  • VIDEO De piatră, noua piesă semnată de ADDA pe care merită să o asculți când te îndoiești de puterea ta

related posts

Modifică setările cookies