VIDEO SOC: Viorel Lis s-a injectat LIVE cu botox! Oana Lis vrea si ea!


Viorel Lis vrea sa mai mascheze un pic diferenta de varsta dintre el si sotia sa. Cu succes sau nu, Lis s-a injectat in fata presei cu botox ca sa scape de riduri. Oana nu vrea sa mai astepte prea mult pana sa isi faca si ea prima interventie cu botox.
 


Oana Lis a asistat la interventia pe care medicul Calin Dobos a realizat-o asupra lui Viorel Lis.
“Dl. doctor mi-a recomandat si mie sa imi fac. Mi-a zis ca sunt un caz foarte bun sa imi fac injectari cu toxina botulinica, pentru ca am riduri de expresie si pe frunte. Le am de mica, dar eu ziceam sa recurg la botox abia dupa 40 de ani, insa medicul mi-a spus ca trebuie eliminate din timp”, a spus Oana Lis pentru www.perfecte.ro.

Oana Lis
mai amana putin momentul interventiei. „Mi-e teama de orice intreventie! Mi-e teama si  cand ma duc la analize, dar am vazut ca Viorel, care si-a facut injectii cu botox acum cativa ani, nu a patit nimic. A fost o intepare mica, nu l-a durut nimic”, a mai spus Oana.

Oana recunoaste ca este greu sa atinga idealul de frumusete pe care si-l imagineaza. „Eu as vrea sa fiu blonda cu ochi albastri, dar nu o sa ma apuc sa fac operatii acum! Trebuie sa fii un pic multumit cu tine ca sa ai o viata linistita. Eu sunt multumita cu mine si mai grasuta si mai plinuta si mai slaba!  Doar ca ma sacaie pistruii, ma enerveaza ca am pistrui!”, a recunoscut Oana Lis.
 

related posts

Modifică setările cookies