Videoclip sexy pentru "Fifty Shades Darker". Cum arata imaginile din I Don't Wanna Live Forever, melodia principala


Taylor Swift si Zayn Malik si-au unit fortele pentru o colaborare care ar putea rezulta in cea mai sexy piesa de Ziua Indragostitilot. "I don't wanna live forever" a fost compusa special pentru Fifty Shades Darker, iar acum are si videoclip.


Videoclipul piesei compuse de Zayn si Taylor a fost asteptat cu sufletul la gura de fanele care stiau deja ca cei doi si-au pus la bataie talentul pentru cel de-al doilea film din seria "Fifty Shades". Imaginile au fost lansate, iar reactia pe masura: peste 1 milionde oameni au urmarit deja relatia tensionata dintre ei.

In clipul "I don't wanna live forever", se intelege ca Taylor Swift si Zayn Malik sunt doi indragostiti cu probleme, care nu pot trai nici unul cu celalalt, dar nici unul fara altul.

S-a anuntat deja ca pentru al doilea film din serie vor mai canta Halsey, Tove Lo, John Legend, Nicki Minaj cu Nick Jonas, Sia si Rita Ora.

Si primul film din serie are o coloana sonora de exceptie, care include piesa lui Ellie Goulding “Love Me Like You Do”, "Earn It" a lui The Weekend sau un remix al piesei "Crazy in Love" a lui Beyonce, dar si contributii din partea lui Jessie Ware, Sia sau Annie Lennox.

related posts

Modifică setările cookies