Vin Diesel, aparitie emotionanta alaturi de fiica lui. Poza pentru care starul a primit peste 3 milioane de like-uri


In urma cu o saptamana, Vin Diesel a fost surprins intr-o zi obisnuita din viata lui, intr-o perioada in care nu filmeaza pentru niciun proiect cinematografic sau televizat, astfel ca starul nu si-a etalat acelasi corp de culturist cu care ne-a obisnuit.


Aparitia fotografiilor in care Vin Diesel apare cu burtica a starnit numeroase dezbateri care l-au suparat pe celebrul actor. Acesta a profitat de popularitatea lui de pe retelele de socializare si a publicat el insusi o poza in care a renuntat la tricou si si-a aratat patratelele.

"Legat de pozele de ieri... Celor care au vrut show. Si pentru toti ingerii care iubesc in egala masura si corpul meu de tata, o sa postez pe Facebook un filmulet, dupa ce termin cu turneul de promovare in care sunt implicat."


Dupa ce a "rezolvat" problema legata de aspectul fizic, Vin Diesel a publicat o fotografie pe contul de Facebook in care o tine in brate pe micuta Pauline, fiica lui de cateva luni. 

 

"I-am pus numele fetitei noastre in amintirea lui, o va chema Pauline. Cand ea s-a nascut, i-am simtit prezenta in camera si asa am simtit ca il voi onora, ca va fi mereu o parte din familia mea", a spus acesta conform Hollywood Reporter. 

Pauline este al treilea copil al cuplului, Vin Diesel si Paloma Jimenez avand inca o fata si un baiat, pe Hanis si Vincent. 

related posts

Modifică setările cookies