"Vreau sa ma marit!". Ce cantareata bisexuala a facut aceasta declaratie


Vrea sa dea uitarii declaratiile pe care le-a facut in trecut si sa inceapa o viata noua. Ce vedeta si-a facut curaj sa vorbeasca despre sentimentele ei.


Daca la inceputul carierei muzicale, Jessie J marturisea cu nonsalanta ca este bisexuala, se pare ca sentimentele s-au schimbat intre timp, caci noile declaratii ale talentatei englezoaice tind sa contravina celor spuse cu mult timp in urma.

Potrivit unui interviu acordat publicatiei "The Mirror", cantareata a declarat ca perioada bisexualitatii a fost doar o etapa din viata ei, iar acum are alte prioritati. "Pentru mine a fost doar o etapa.  Dar nu spun ca bisexualitatea este o etapa pentru oricine. ", a declarat artista.

CITESTE SI Porti ochelari? Iata un machiaj sexy, care iti va scoate ochii in evidenta VIDEO

"Nu regret nimic din ce-am spus, dar nu m-am gandit niciodata ca ceea ce am crezut la un moment dat devine ceva ce nu pot schimba ulterior. Nu vreau sa mai vorbesc pe marginea acestui subiect. Vreau sa-mi gasesc un sot. Ma simt mult mai bine in pielea mea si nu vreau sa fiu judecata pentru ceea ce am simtit candva.", a completat aceasta.

Pana isi va gasi insa perechea, cantareata onoreaza cu prezenta concertele, emisiunile TV si evenimentele unde este invitata, potrivit mesajelor pe care le posteaza adesea pe retelele de socializare cu privire la activitatea ei.

related posts

Modifică setările cookies