Wentworth Miller, la 44 de ani. Cum s-a schimbat starul de cand a incheiat filmarile pentru "Prison Break"


Trecusera deja sapte ani de la incheierea "Prison Break" cand fanii au primit o veste senzationala: serialul va continua cu un nou sezon din 2017, cu aceiasi actori in rolurile principale - Wentworth Miller si Dominic Purcell.


Wentworth Miller revine in rolul care l-a facut celebru si impresioneaza cu acelasi look spectaculos pe care il avea si in urma cu sapte ani. Usor mai matur, el va deveni din nou Michael Scofield in "Prison Break: Sequel", alegand sa aduca in discutie, pe langa reluarea proiectului, si aspecte importante din viata sa.

Asa cum probabil stiti deja, starul a recunoscut ca este gay si ca a trecut printr-o depresie crunta in anii ce au urmat serialului-fenomen. Acum, Wentworth se simte mai bine si vrea sa ii inspire si pe altii sa isi pastreze increderea ca totul va fi bine, chiar daca trec prin momente dificile.

"Totul va fi bine. O sa-ti gasesti un grup de oameni care sa te inteleaga, sa te iubeasca si sa te celebreze exact asa cum esti", a declarat actorul pentru revista britanica Attitude, intr-un numar special, in care a fost numit "Barbatul anului".

"Din pacate, e putin greu sa gasesti in realitate un grup de oameni care sa te inteleaga din prima. Pentru o vreme, va trebui probabil sa fii doar tu cu tine, sa fii tu cel mai bun prieten pe care il ai", a adaugat starul, care in trecut s-a confruntat cu o depresie crunta, din cauza careia a devenit delasator si s-a ingrasat peste 20 kilograme.

Vazand cat de criticat a fost pentru imaginea lui de atunci, Wentworth a scris un mesaj emotionant: "Povestea pe scurt: am supravietuit. Asa ca faceti aceste poze. Ma bucur. Acum, cand vad imaginea cu mine in tricoul rosu, cu un zambet rar pe fata mea, imi amintesc prin ce am trecut. Cate am indurat si cata perseverenta am avut in fata tuturor felurilor de demoni. Unii interiori. Altii exteriori." 

  • Wentworth Miller, la 44 de ani. Cum s-a schimbat starul de cand a incheiat filmarile pentru Prison Break

related posts

Modifică setările cookies