Zana de la malul oceanului. Rochia de vis pe care a purtat-o Chanel Iman pe plajele din Miami


Chanel Iman este unul din cei mai apreciati si sexy Ingerasi Victoria's Secret. Ea se poate lauda cu un simt estetic deosebit, asa ca era cumva de asteptat sa imbrace o tinuta spectaculoasa pana si la o banala iesire la plaja.


Nimeni nu se astepta sa arate ca o zana la malul oceanului. Modelul a impresionat intr-o creatie neagra, lunga pana in pamant, transparenta in zona taliei si a coapselor. Cu umerii goi, Ingerasul Victoria's Secret s-a transformat intr-un magnet pentru paparazzi, care si-au dorit sa o imortalizeze din toate unghiurile.

Si la capitolul stilizare ea a facut alegeri inspirate, chiar daca era intr-o zi normala a vietii ei: si-a impletit parul in partea de sus si si-a lasat suvitele sa-i cada liber. Machiajul, daca a existat, a fost unul natural, care i-a pus in evidenta frumusetea naturala a ochilor.

La capitolul accesorii, Chanel a optat pentru o centura fixata in talie si o pereche de cercei aurii. Cu zambetul pe buze, eas-a lasat imortalizata din toate unghiurile, constienta de spectaculozitatea rochiei:

  • Zana de la malul oceanului. Rochia de vis pe care a purtat-o Chanel Iman pe plajele din Miami

related posts

Modifică setările cookies