„Nu are timp acum”! Anunțul autorităților din Rusia, după dispariția lui Serghei Șoigu, Ministru al Apărării


Pe 11 martie, după o întâlnire pe care a avut-o cu Vladimir Putin, în urma căreia i-a spus președintelui câți militari ruși au murit în războiul din Ucraina, Serghei Șoigu, Ministru al Apărării, a dispărut.


La aproximativ două săptămâni de când nimeni nu l-a mai văzut pe Serghei Șoigu, autoritățile din Rusia au avut o declarație oficială, potrivit jurnaliștilor de la Ria Novosti, în care au afirmat că Ministrul Apărării este mult prea ocupat cu activitățile care privesc războiul, astfel că nu are timp de apariții în presă.

„Ministrul Apărării are acum multe griji. O operațiune militară specială este în desfășurare și acum nu este momentul potrivit pentru apariții în mass-media. Sper să înțelegeți acest lucru”, a spus Dmitry Peskov, secretarul de presă al Kremlinului.

Dmitry Peskov a vorbit și despre informațiile apărute în presă, referitoare la unele probleme de sănătate pe care le-ar avea la inimă Serghei Șoigu: „Nu trebuie să ascultați ce apare în presă, ci ar trebui să întrebați direct la Ministerul Apărării”.

Vezi și: Cum să slăbești pe TikTok

  • „Nu are timp acum”! Anunțul autorităților din Rusia, după dispariția lui Serghei Șoigu, Ministru al Apărării

related posts

Modifică setările cookies