Ai urechi de dac sau de roman? Ce spun urechile despre tine si personalitatea ta


Un vechi mit urban spune ca ne putem da seama daca ne tragem din daci sau romani daca suntem atentia la lobii urechilor. Daca acestia sunt lipiti de cap, suntem pui de romani; daca nu, ne tragem din daci.


Dar cum ramane cu toate celelalte popoare, care nu au aceiasi stramosi ca noi? Poate ca aceasta poveste de adormit copiii nu este 100% adevarata, dar, chiar si asa, urechile pot spune o multime de lucruri despre personalitatea unei persoane.

In functie de felul in care sunt sau nu lipite de cap, ele tradeaza cateva trasaturi speciale ale fiecarui individ. Afla despre ce este vorba.

Sursa foto: shefinds.com

Daca ai asa zisele urechi de dac, adica cele in care lobii NU sunt lipiti de cap, esti o persoana independenta si generoasa. Ai un spirit liber, te gandesti mereu la binele celor din jurul tau si ai o fire altruista, care te ajuta sa castigi admiratie si respect.

Uneori, uiti sa te pui pe tine pe primul plan, iar din aceasta cauza cei din jur tind sa profite de bunatatea ta. Chiar si asa, soarta are un soi de a te recompensa si, daca treci prin probleme, in cele din urma totul se rezolva in favoarea ta.

Daca ai asa zisele urechi de roman, adica cele in care lobii sunt lipiti de cap, esti genul de persoana sigura pe ea. Iti pasa de parerea celor din jur despre tine, dar chiar si asa ai incredere in deciziile proprii si nu te lasi influentata de nimeni si nimic. 

Tinzi sa crezi ca ai intotdeauna dreptate, chiar daca nu e mereu chiar asa. Chiar si cand gresesti, treci repede peste esec si mergi mai departe.

 

  • Ai urechi de dac sau de roman? Ce spun urechile despre tine si personalitatea ta

related posts

Modifică setările cookies