5 vedete care nu au copii și motivele pentru care nu au devenit părinți: “Nu am pic de instinct matern”


A avea sau a nu avea copii este o alegere personală și nu ar trebui să dam nimănui explicații în legătură cu asta. Însă când vine vorba de lumea showbizului, fanii și presa tabloidă se întreabă de ce vedetele lor preferate nu au copii. Unele au ales să clarifice totuși acest aspect din viața lor.


Jennifer Aniston

Cele mai multe speculații pe această temă s-au făcut la adresa lui Jennifer Aniston. Vedeta, acum în vârstă de 52 de ani, a fost căsătorită cu Brad Pitt și Justin Theroux, însă nu a făcut copii cu niciunul. Însă, de-a lungul timpului, în presă au apărut mereu zvonuri cum că ar fi însărcinată. Chiar și cu gemeni!

”Să fie clar, nu sunt însărcinată. M-am săturat de știrile zilnice despre felul în care arată corpul meu. În fiecare zi, eu și soțul meu suntem agresați de o mulțime de fotografi care ne așteaptă în fața casei doar pentru a obține o imagine de orice fel, chiar dacă asta înseamnă să pună în pericol trecători ghinioniști care se întâmplă să fie pe acolo”, spunea Aniston pe vremea când era căsătorită cu Theroux și nu excludea posibilitatea de a avea un copil. “Cine știe ce ne rezervă viitorul în materie de copii și parteneri”, a spus ea pentru Elle. ”Iar acum, cu toată știința și miracolele, putem face lucrurile la altă vârstă decât știam că se poate”.

 Au trecut câțiva ani de atunci și vedeta pare împăcată cu gândul că nu va mai deveni mamă. Chiar s-a învățat să ignore și toate întrebările pe care le primește pe această temă. “Le luam foarte personal – ‘Oh, a ales cariera în locul copiilor’ zicea lumea.  Nu aveți idee ce se petrece cu mine personal, medical, de ce nu pot face… pot face copii? Lumea nu știa nimic și m-a rănit foarte tare”, a spus actrița.

Keanu Reeves

La 58 de ani, Keanu Reeves nu are copii și pare împăcat cu ideea. Când avea 36 de ani, a fost la un pas să fie tată, însă copilul nu a supraviețuit nașterii. “E prea târziu pentru mine. Nu voi avea copii”, spunea actorul în urmă cu câțiva ani.

Helen Mirren

În 2007, când avea 61 de ani, actrița britanică a fost extrem de sinceră: “Nu mă interesează acest aspect. Nu am pic de instinct matern. Și nu cred că sunt așa neobișnuită. Sunt fericită că nu am copii, dar iubesc copiii”, spunea Helen Mirren.

Sarah Paulson

Sarah Paulson a spus că nu a făcut copii pentru a nu se simți “sfâșiată” și pentru a nu avea regrete mai târziu.

Oprah Winfrey

Deși este într-o relație cu partenerul ei de 36 de ani, Oprah nu are copii și nici nu simte vreun regret din aceasta cauză. “Nu aș fi fost o mamă bună pentru copiii mei. Nu am răbdare”.

 

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

  • 5 vedete care nu au copii și motivele pentru care nu au devenit părinți: “Nu am pic de instinct matern”

related posts

Modifică setările cookies