Acești miri au schimbat 3 ținute și au scos tot satul la dans! Imaginile sunt virale pe TikTok


Așa petrecere de nuntă și ținute nu ai mai văzut! Mai multe filmulețe de la o nuntă din Bulgaria s-au viralizat pe TikTok și au adunat milioane de vizualizări. Cel care le-a distribuit pe net este chiar fotograful angajat de miri. 


Nunțile din Balcani fac mai nou deliciul internauților! În satele micuțe din Bulgaria, familiile tinerilor care își unesc destinele respectă tradițiile ca la carte. Acolo, nunta este un eveniment la care participă toată comunitatea.

Imaginile cu nuntașii împopoțonați au stârnit amuzamentul internauților din întreaga lume. Mirii au pornit cu alaiul pe străzi și au încins câteva dansuri printre blocuri sau în mijlocul pieței. 

@video.nayme

 

♬ orijinal ses - Video Nayme

N-a lipsit covorul roșu, iar muzicanții abia au avut timp de respiro. Mirii Can și Gullu au schimbat trei ținute, iar mireasa și-a pus la gât mai multe salbe de aur. 

Internauții s-au întrecut în comentarii care mai de care mai amuzante. Unii au comparat-o pe mireasă cu coana Chirița, moșiereasa care l-a inspirat pe Vasile Alecsandri, sau cu Maria Antoaneta “dintre blocuri”.

@video.nayme

 

♬ orijinal ses - Video Nayme

“Credeam că se merge cu sorcova doar de Anul Nou...”, “Chirița în provincie!”, “A dat pe rochie cât e un apartament în blocul ăla!”, “Maria Antoanete dintre blocuri!”, “Am senzația că mă uit la un show drag!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de tiktokeri. 

@video.nayme https://youtu.be/k0XzYBjurwo Full video#salih #wedding #foryou ♬ orijinal ses - Video Nayme

Fotografii: capturi TikTok

 

  • Acești miri au schimbat 3 ținute și au scos tot satul la dans! Imaginile sunt virale pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies