Fiica actriței Susan Sarandon s-a căsătorit cu un bucătar. Imagini fabuloase de la nunta în stil „French Garden Party”


Eva Amurri s-a căsătorit cu bucătarul Ian Hock în Hudson Valley, New York, sâmbătă, 29 iunie, în fața a 40 de invitați. Fiica actriței Susan Sarandon a avut parte de o petrecere restrânsă, în stilul „French Garden Party”.


Fiica actriței Susan Sarandon și și a regizorului Franco Amurri, Eva Amurri, s-a căsătorit cu bucătarul Ian Hock la mai bine de un an după ce s-au logodit la Paris, în februarie 2023. Cei doi și-au spus „DA!” în Hudson Valley din New York sâmbătă, 29 iunie, în prezența rudelor și a prietenilor.

Fotografa Taralynn Lawton a distribuit câteva imagini de la nunta cu tematica: petrecere franțuzească în grădină. 

„Am vrut să ne scriem propriile scrisori de dragoste pentru a le citi ca jurăminte, ceea ce a fost atât de special pentru noi”, spune Eva. „Copiii au fost lângă noi și a fost perfect”. Major, fiul mijlociu al Evei în vârstă de 7 ani, a condus-o spre altar. „A fost o experiență pe care nu o voi uita niciodată”, spune actrița și bloggerița în vârstă de 39 de ani.

Cu doar patru ani în urmă, Eva Amurri a divorțat de tatăl copiilor ei, fotbalistul Kyle Martino. Cei doi se întâlnesc des, de dragul copiilor. Actualul soț, bucătarul Ian, are o relație bună cu fostul partener al Evei.

„Îmi place foarte mult cum Ian are grijă de mine și de copii. Este partenerul cel mai iubitor și grijuliu”, spune Eva despre soțul ei. "El este deja cel mai bun părinte vitreg din toate timpurile. El este cel mai bun prieten al meu și nu există nimic mai bun decât să trăim împreună", a adăugat ea, scrie people.com.


Sursă foto: Instagram

  • Fiica actriței Susan Sarandon s-a căsătorit cu un bucătar. Imagini fabuloase de la nunta în stil „French Garden Party”

related posts

Modifică setările cookies