Este extrem de îndrăgostită de Victor Cornea și apare lângă el, ori de câte ori are ocazia, iar mulți s-au întrebat dacă s-a însurat sau nu cu Andreea Bălan. Recent, artista a elucidat misterul, spunând de ce apare numele de familiei al iubitului ei lângă prenumele său.

Andreea Bălan nu s-a măritat cu Victor Cornea

Deși mulți și-ar dori ca Victor Cornea să o ducă în fața altarului, după căsnicia eșuată cu George Burcea, Andreea Bălan a mărturisit că nu ia în calcul această variantă, deoarece abia a primit actele de divorț de fostul soț.

Tocmai din acest motiv, a explicat și motivul pentru care apare Andreea Cornea, pe cartela de acces, atunci când îl însoțește pe iubitul ei la meciurile de tenis.

„Da, dar el pe pass-ul ăla (n.r. pe cartelă) poate să pună ce vrea el. Poate să pună coach (n.r. antrenor), pune să pună invitat și ne amuzăm. Câteodată, sunt soție, adică trece ce vrea el acolo.

La hoteluri, mă trece soție, de exemplu, și mă trece doamna Cornea, ca să fie mai simplu. Acolo nu știe nimeni cine sunt, eu sunt acolo doar în echipa lui.(...) E amuzant, eu fac colecție de pass-uri”, a spus Andreea Bălan, în cadrul unui podcast.

Andreea Bălan și George Burcea au încheiat toate procesele

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost unul cu scandal, fiecare dintre ei aducând acuzații serioase celuilalt. Timp de patru ani, numele lor au apărut în mai multe procese, rezultate în urma separării, dar, în cele din urmă, au ajuns la un numitor comun.

Artista a mărturisit că ea și fostul soț au decis să nu mai vorbească unul despre celălalt, deoarece, pe lângă faptul că nu își mai fac rău unul altuia, cel mai important, fetele lor nu vor avea de suferit.

 

Sursa foto: Instagram