Laura Cosoi și-a îndeplinit visul, și anume, acela de a avea o familie numeroasă. Aceasta iubește rolul de mamă și nimic nu este mai important pentru ea decât fiicele sale.

Laura Cosoi a ales câte un nume special pentru fiecare copil

Laura Cosoi și-a dorit ca fiicele sale să poarte câte un nume special, deoarece și ele sunt cele mai speciale persoane din viața ei. Împreună cu soțul ei, a decis ca fiecare fată să poarte câte un nume format din patru litere, dar care are o mare însemnătate pentru ei.

Rita, Vera și Lara sunt numele pe care Laura Cosoi și soțul ei le-au ales pentru cele trei fete. Pe lângă acestea, fiecare poartă și numele câte unui sfânt, iar artista le asociază pe fiecare cu câte o stare, în funcție de energia pe care o emană.

„Evident că fiecare nume în parte a fost ales cu atenție și fiecare în parte are o semnificație deosebită pentru familia noastră. Fiecare copil are încă un nume, de sfânt, și fiecare a venit și cu o energie specială. Spre exemplu, pe Rita o văd ca pe un copil pace, pe Vera o asociez cu lumina, iar Lara este ca o muzică”, a spus Laura Cosoi, conform Viva.

Laura Cosoi a găsit echilibrul perfect între carieră și familie

Laura Cosoi este foarte activă din punct de vedere profesional și și-a dorit să îmbine perfect viața de familie și cariera. Aceasta a găsit, în cele din urmă, rețeta perfectă și, deși este foarte mândră de ceea ce realizează în carieră, tot momentele petrecute alături de copii și de soț sunt cele mai frumoase.

Deși este foarte implicată și reușește să se ocupe cu brio de fetițele ei, Laura Cosoi are timp și pentru ea și alege să facă activitățile care îi oferă energia de care are nevoie pentru o nouă perioadă plină cu de toate.


Sursa foto: Instagram