Laura Cosoi, sclipitoare în luna a 8-a de sarcină! Vedeta a făcut un pictorial de senzație printre maci


Laura Cosoi este pe ultima sută de metri cu cea de-a patra sarcina și își tine fanii în suspans – vedeta nu a dezvăluit nici acum sexul bebelușului!


Mamă a trei fetițe, Laura Cosoi așteaptă al patrulea copil și pare că este în formă maximă. Actrița a postat câteva imagini de la o ședință foto spectaculoasă – aceasta și-a etalat burtica într-un câmp de maci, spre încântarea fanilor.

“Și dintre toate rolurile acesta este cel mai frumos, intens și plin de însemnătate din viața mea!”, a spus Laura Cosoi despre rolul ei de mamă.

Fanele de abia așteaptă să afle dacă bebelușul este băiețel sau fetiță.

“Ce decor drăguuuț!! Și dvs., of course! Tot fetiță aveți în burtică? Așa pare. Multă sănătate!!”

“Va fi băiat după burtică, naștere ușoară!”, se contrazic fanele.

Pentru că mai e puțin până la naștere, Laura a profitat de zilele frumoase de vară și a mers cu familia într-o ultimă vacanță la mare, înainte de sosirea bebelușului.

“Cum sarcina este destul de avansată, știam că șansele devin din ce în ce mai mici să mai pot merge la mare cu ai mei, așa încât ne-am făcut spontan bagajele și am pornit spre litoralul românesc, la Olimp, pentru câteva zile de relaxare. Și nu pot să vă spun ce idee bună am avut, mai ales că vremea a fost splendidă și nu este deloc aglomerat. Cel mai mult ne-am bucurat de entuziasmul fetelor care nu își mai încăpeau în piele de fericire că suntem în vacantaaaaa laaaa maaaareeee. Au savurat din plin piscina, locurile de joacă și spectacolele organizate pentru ele, plimbările pe malul mării și castele de nisip, culescul scoicilor, dansul și cel mai important, timpul petrecut împreună. Nici noi nu am fost mai prejos, am reușit să ne deconectam de zgomotul capitalei și să ne reconectam unul la celalalt, am dormit muuuult, am fost la spa, am urmărit apusul și ni se umplea inima de bucurie când le vedeam pe fete ce frumos se joacă împreună și ce legătură frumoasă există între ele!”, a spus Laura Cosoi pe Instagram.

  • Laura Cosoi, sclipitoare în luna a 8-a de sarcină! Vedeta a făcut un pictorial de senzație printre maci

related posts

Modifică setările cookies