Laura Cosoi, sexy lângă bradul de Crăciun. Fanii: “Ești o încântare!”


Cu trei copii mici acasă, Laura Cosoi își găsește timp să fie și… sexy! Vedeta și-a încântat fanii cu rochie provocatoare, cu un decolteu imposibil de ignorat.


Îmbrăcată într-o little black dress, cu un decolteu super sexy, Laura Cosoi a pozat pe canapea, cu bradul de Crăciun în spate. Mămica și-a completat look-ul de party cu o pereche de cizme înalte și un colier. “Luni seara. Aș putea să spăl și vasele, nu? #afterparty”, a scris Laura pe Instagram.

Evident, complimentele nu au întârziat să apară.

“Ești o încântare!”

"Frumusețea are chipul tău! Ești minunată!"

“Frumoasă femeie” – i-au transmis admiratorii.

Laura Cosoi a fost la o petrecere de Crăciun “cu fetele”, la care a participat și Andreea Raicu.

 

Pe lângă pozele de party, vedeta și-a anunțat fanele că este la ziua a doua de diversificare cu Lara :)

Laura Cosoi a născut pentru a treia oară în iunie, tot o fetiță, și spune că lucrul ăsta i-a consolidat și mai mult căsnicia.

„Sunt momente și momente, că în orice relație. Au mai existat și momente mai tensionate, dar ne dăm seama de fiecare dată că au legătură cu alte stări, cum ar fi oboseala. Niciodată însă nu ne-am gândit să divorțăm, nu am ajuns nici măcar la vreo ceartă mai serioasă. Ambii suntem dintre cei care gândim că o căsătorie trebuie să fie pe viață. Suntem mereu pe aceeași lungime de undă. Amândoi ne-am dorit copiii, am fost în tandem cu aceeași dorință. Apoi implicarea, dragostea. Iar cel de-al treilea copil ne-a unit și mai mult”, a spus Laura Cosoi într-un interviu.

  • Laura Cosoi, sexy lângă bradul de Crăciun. Fanii: “Ești o încântare!”

related posts

Modifică setările cookies