Motivul pentru care Laura Cosoi a plecat în vacanță cu toate cele trei fetițe. Cea mai mică de abia împlinise o lună


Laura Cosoi le-a explicat fanelor sale de pe Instagram de ce preferă să plece cu toți cei trei copii în vacanță, desi mulți i-au sugerat că ar fi mai relaxant într-o formula mai… restrânsă.


Nu-i ușor să fii mamă de trei copii, însă Laura Cosoi pare că se descurcă excelent. Luna trecută, vedeta a fost în vacanță în Bulgaria cu toate fetițele, la aproximativ o lună de la naștere. Deși sunt mulți părinți care își lasă copiii acasă pentru a se relaxa, Laura a preferat să meargă în formulă completă, chiar daca e un pic mai solicitant.

 

“Multă lume mă întreabă de ce luăm copiii cu noi în vacanță, pentru că oricum sunt mici, nu-și aduc aminte, iar noi, părinții, mai mult ne chinuim. Cred că decizia e foarte personală și e preferabil să nu dăm verdicte la modul absolut. Adică, cine vrea să meargă cu copilul în vacanță, foarte bine, cine crede că momentul trebuie amânat are tot dreptul să hotărască pentru familia lui. Noi am mers cu copiii în vacanță încă de când erau foarte mici”, a povestit Laura Cosoi pe Instagram.

 

Vedeta spune că dacă nu i-ar lua ar sta oricum mereu cu gândul la ei. “La început mi-am făcut curaj, dar apoi am început să observ beneficiile, în primul rând că stimulează fantastic dezvoltarea copilului. Mergem împreună și pentru că am sta numai cu gândul la ei și aia chiar nu e vacanță! Mă organizez bine, iau cu mine tot ce trebuie și nu e așa greu. Așadar nu spun că este ușor cu copiii, oriunde ai fi cu ei până la urmă, dar nouă așa ne place !”, a mai spus vedeta.

 

  • Motivul pentru care Laura Cosoi a plecat în vacanță cu toate cele trei fetițe. Cea mai mică de abia împlinise o lună

related posts

Modifică setările cookies