Laura Cosoi, detalii despre greutățile vieții de mamă a trei copii: „Încercăm să găsim un echilibru”


Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin, ai trei copii: Rita, Vera și Lara. Aceștia se ocupă foarte mult de educația lor și, pentru că cele trei micuțe au vârste apropiate, trebuie să facă multe sacrificii, în aaș fel încât, să se poată împărți.

Tag-uri: #Laura Cosoi #copii

Laura Cosoi iubește să fie mamă și mereu a vorbit despre cât este de fericită și de împlinită de când și-a adus pe lume primul copil. Cu toate acestea, ea și soțul ei trebuie să se adapteze, în permanență, tuturor provocărilor care vin la pachet cu nevoile fetelor.

Cei doi au reușit de fiecare dată să facă lucrurile așa cum trebuie, oricât de greu a fost, deoarece, pentru ei, nimic nu este mai important decât binele celor trei copii pe care îi au împreună.

Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care Laura Cosoi trebuie să le facă este să își împartă timpul între familie și carieră. Aceast are mai multe contracte de publicitate în mediul online și a revenit pe scenă, dar și în alte proiecte profesionale.

Prin urmare, timpul pe care îl poate dedica fetelor sale este mai puțin, dar are parte de sprijinul soțului ei. „Îl am pe Cosmin care este partenerul meu în tot și toate, mă înțelege foarte mult, noi ne ocupăm singuri de copii, motiv pentru care încercăm să găsim un echilibru”, a spus Laura Cosoi, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Mai mult decât atât, Laura Cosoi a mărturisit că apreciază foarte mult modul în care a fost crescută de mama ei și același lucru încearcă să îl facă și ea cu fiicele sale. Mai exact, adoptă stilul de educație al mamei sale și, în acest fel, a rueșit să creeze o relație extrem de frumoasă cu fiicele sale.

„Avem lucrurile împreună, petrecem timp împreună, mi se pare că avem o conexiune specială, dar nu știu cum va fi pe viitor. Mi-aș dori să aibă o relație cu mine, așa cum am cu mama mea”, a mai spus Laura Cosoi. 

 

Sursa foto: Facebook 

  • Laura Cosoi, detalii despre greutățile vieții de mamă a trei copii: „Încercăm să găsim un echilibru”

related posts

Modifică setările cookies