Vestea că românii râd de câinele lor a ajuns până la Meghan și Harry! Ce au aflat din presă


Vestea că Meghan Markle și Printul Harry și-au numit labradorul adoptat cu numele monedei din Botswana, Pula, a făcut înconjurul planetei.


Pentru mulți asta nu înseamnă mare lucru și au trecut repede peste informație, dar romanii au făcut glume toată ziua pe seama numelui labradorului salvat de celebrul cuplu. Până la urmă, vestea că românii rad de câinele lor a ajuns și la Meghan și Harry. Presa britanică a aflat că internetul din Romania “a luat foc” din cauza numelui ales de Meghan și Harry.

“Numele cățelului lui Meghan și Harry, ridiculizat pentru că este nepoliticos în română”, scrie presa britanică.

“Dacă pentru Harry și Megan numele cățelului lor are o semnificație romantică, pentru români e ceva mai vulgar. Cum unii internauți din România au evidențiat zilele astea, numele câinelui înseamnă ceva total diferit în limba lor.  În românește, numele catelului este organul sexual masculin”, scriu britanicii.

Se pare că acest nume are o semnificație specială pentru Ducele (35 de ani) și Ducese de Sussex (38 de ani), pentru că ”pula” este moneda oficială din Botswana - acolo unde cuplul a fost în prima lor vacanță.

Cuvântul înseamnă, de asemenea, ”ploaie” în setswana, și pentru că ploaia este rară în climatul deșertic, se crede că este extrem de valoroasă, menționează publicația citată. 

La scurt timp după căsătoria lui Meghan cu Harry din mai 2018, cuplul a adoptat un labrador negru - însă numele acestuia nu a fost dezvăluit până acum. 

  • Vestea că românii râd de câinele lor a ajuns până la Meghan și Harry! Ce au aflat din presă

related posts

Modifică setările cookies