Craig Hamilton-Parker și Jane au mărturisit că ducii de Sussex, Meghan și Harry, vor divorța și au explicat și ce se va întâmpla cu cei doi copii pe care îi au împreună.

Meghan și Harry au urma să divorțeze

Craig a devenit cunoscut, după ce a prezis ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, dar și după ce a prezis că Donald Trump va deveni președintele Statelor Unite ale Americii. Ultima lor previziune, care a împânzit, internetul, este despre divorțul care ar urma să aibă loc între Meghan și Harry.

Cei doi au vorbit despre previziunea lor, după o perioadă în care au apărut mai multe zvonuri despre o separare a ducilor. Conform spuselor lui Craig și ale soției sale, divorțul celor doi va avea lor, dar nici anul acesta și nici în 2024.

„Am spus că, în cele din urmă, credem că, probabil, vor divorța. Nu în 2024”, a spus Craig, pe YouTube. Mai mult decât atât, soția acestuia a mărturisit că statutul lui Harry i-a adus multe beneficii, dar, dacă se vor despărți, nu o va duce rău.

„Aș vedea-o pe Meghan căzând în obscuritate. Are chestia asta în minte, că va deveni politician, poate următoarea Oprah, dar, dacă nu ar fi fost Harry, ar fi absolut zero.Cred că ar deveni o vedetă de talk-show de mâna a doua dacă s-ar despărți de Harry”, a dezvăluit și Jane.

Harry va reveni în Familia Regală, după divorț

De aproximativ patru ani, Meghan și Harry locuiesc în Statele Unite ale Americii, după ce, la începutul anului 2020, au părăsit Marea Britanie. Craig a prezis că, după divorț, va reveni în Marea Britanie și va face pace atât cu fratele, cât și cu tatăl său.

De asemenea, este posibil ca cei doi copii să locuiască în Marea Britanie, deoarece, prin venele lor, curge sânge albastru.

„Ei vor face în continuare parte din viața lui Charles, el va dori în continuare contact cu ei. Nu cred că Meghan va fi împuternicită să-i împiedice pe Harry și Regele Charles să aibă contact cu copiii. Primul s-a născut în Anglia… așa că simt, cu siguranță, că și-ar dori ca ei să locuiască aici. Încă o dată, există sânge regal care curge prin venele acelor copii”, a declarat Jane. 


Sursa foto: Getty Images