Prințul Harry și-a dorit foarte mult ca relația cu Meghan Markle să funcționeze și, pentru ca acest lucru să fie posibil, a făcut foarte multe sacrificii. Unul dintre ele a avut loc la scurt timp după ce presa din întreaga lume a aflat că cei doi sunt împreună.

Prințul Harry nu a acceptat comentariile rasiste la adresa lui Meghan Markle

Nu doar Meghan a fost afectată de aceste comentarii, ci și prințul Harry și, prin urmare, a luat o decizie radicală. Nu de puține ori, a spus că prințesa Diana, mama lui, a murit din cauza paparazzilor care o tot urmăreau în această noapte.

Așadar, după ce au început să fie făcute comentarii rasiste la adresa lui Meghan Markle, prințul Harry a scris o scrisoare presei din Marea Britanie, precizând că este îngrijorat în ceea ce privește valul de ură prin care aceasta trebuie să treacă.

„Pe site-ul regal, au eliminat informația conform căreia, în anul 2016, Harry a trimis această scrisoare foarte, foarte furioasă către presă. El a fost deranjat de comentariile rasiste față de Meghan, iar toate acestea o deranjau și pe ea”, a spus Angela Levin, expert în regalitate, în cadrul unei emisiuni televizate.

Regele Charles și prințul William nu ar fi fost de acord cu decizia lui Harry

Încă din anul 2020, de când Harry și Megham Markle s-au mutat în Statele Unite ale Americii, au făcut mai multe declarații compromițătoare la adresa Familiei Regale. Printre acuzațiile pe care le-au adus, se numără și unele legate de rasism, precizând că unii membri au fost îngrijorați în ceea ce privește culoarea pielii fiului lor.  

Acuzațiile au continuat și în cartea lansată de Harry anul trecut, în care a spus că decizia de a se adresa presei din Marea Britanie nu a fost pe placul fratelui și tatălui lor.

„Declarația mea a generat un nou atac din partea familiei mele. Pa și Willy (n.r. regale Charles și William) au fost furioși. Mi-au dat bătăi de cap. Au spus că declarația mea i-a făcut să arate rău”, a scris Harry, în cartea sa.

 

Sursa foto: Getty Images