Meghan Markle și Prințul Harry sărbătoresc ziua de naștere a prințesei Lilibet. Cum arată micuța la 3 ani


Mica prințesă a lui Meghan Markle și Prințul Harry împlinește astăzi 3 ani. Lilibet a avut parte de o petrece la reședința familiei din Montecito. 


Înainte de ziua de naștere a fiicei lor, Lili, care s-a născut pe 4 iunie 2021, Meghan Markle și Prințul Harry și-au invitat prietenii la casa lor din California. Ei au organizat o petrecere weekendul trecut, potrivit people.com.

Prințesa Lilibet Diana s-a născut în California, în iunie 2021, și a fost numită după Regina Elisabeta și Prințesa Diana.

Meghan și-a descris copiii, pe Archie și Lili drept „foarte vorbăreți” și „dulci” în timpul recentei sale călătorii în Nigeria, alături de Harry. 

Cuplul nu a oferit încă o fotografie oficială cu fiica lor, însă fanii s-au grăbit să facă un colaj cu cele mai recente imagini publicate în presă, dar și din aparițiile lor la TV.

Ducele și ducesa de Sussex au sărbătorit cea de-a treia aniversare a fiicei lor, Prințesa Lilibet, cu câteva zile mai devreme. Familia a petrecut în weekend, acasă în Montecito, California, confirmă PEOPLE. Printre invitați s-au numărat prieteni apropiați și rude, precum și câțiva dintre prietenii lui Lili.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut în California după ce Prințul Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în statul natal al lui Meghan, în SUA, împreună cu fiul lor, Prințul Archie, acum în vârstă de 5 ani.

Lilibet a fost porecla din copilărie a regretatei Regine Elisabeta, pe care cei apropiați i-au dat-o atunci când aceasta era prea mică pentru a-și pronunța corect propriul nume. Astfel, numele de alint a fost preluat de întreaga familiei regală, legenda arătând că însuși tatăl reginei, Regele George VI, obișnuia să spună despre fiicele sale: „Lilibet este mândria mea, Margaret este bucuria mea.”

După ce regele Charles a ajuns pe tron, ​​în septembrie 2022, Archie și Lilibet au primit titlurile de prinț și prințesă. 

  • Meghan Markle și Prințul Harry sărbătoresc ziua de naștere a prințesei Lilibet. Cum arată micuța la 3 ani

related posts

Modifică setările cookies