Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry. Care este motivul


Meghan Markle a fost surprinsă fără accesoriul ce la mai de preț, la Jocurile Invictus.


Meghan Markle i s-a alăturat Prințului Harry în Germania, la Jocurile Invictus, care se află la cea de-a șasea ediție, fiind o competiție sportivă pentru veteranii și personalul militar.

Ducesa de Sussex nu a purtat inelul de logodnă cu trei pietre prețioase cu care Prințul Harry a cerut-o în căsătorie. Potrivit People, inelul de logodnă al lui Meghan ar fi în prezent în revizie, deoarece o montură s-a desprins.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @4everring

Ducele de Sussex a conceput inelul cu ajutorul firmei Cleave & Company, bijutierul Regine Elisabeta a II-a. Piesa personalizată prezintă un diamant central mare, tăiat în formă pătrată, provenit din Botswana, unde Meghan și Harry au petrecut timp împreună la începutul relației lor, precum și două pietre laterale din colecția de bijuterii a regretatei Prințese Diana.

De când s-a logodit, Markle a oferit inelului și câteva îmbunătățiri. În 2019, ea a înlocuit banda de aur originală a inelului cu o bandă subțire micro-pave.

Totuși, Meghan a avut pe mână câteva accesorii speciale pentru Jocurile Invictus. Ducesa a purtat verigheta din aur galez, o tradiție pentru familia regală, care folosește aurul pur pentru verighetele lor încă de la nunta Reginei-Mamă din 1923. De asemenea, ea a suprapus un inel ce simbolizează eternitatea, pe care a început să îl poarte în 2019.

Inelul a fost făcut public la Trooping the Colour în acel an, și probabil că a fost pentru a marca o ocazie specială. Se spune că această bijuterie este dăruită în urma unui eveniment important, cum ar fi nașterea unui copil sau o aniversare de nuntă și sunt, de obicei, acoperite cu diamante într-o buclă infinită în jurul benzii. În săptămânile de dinaintea debutului, Meghan și Prințul Harry au sărbătorit atât prima lor aniversare de nuntă, cât și nașterea primului lor copil, fiul Prințul Archie Harrison, notează Elle.

Sursă foto: Getty Images/ Shutterstock

  • Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry. Care este motivul

related posts

Modifică setările cookies