Prințul Harry și-a sărbătorit ziua de naștere într-un bar din Dusseldorf și a lăsat un bacșiș generos pentru personal


Prințul Harry a împlinit astăzi, 15 septembrie, 39 de ani. El a sărbătorit alături de Meghan și de un grup restrâns de prieteni într-un bar popular din Dusseldorf, atașat fabricii de bere Schumacher. 


Prințul Harry și Meghan Markle se află în Germania, acolo unde au participat la Jocurile Invictus, ce se desfășoară la Düsseldorf. La acest eveniment, soția Prințului Harry a făcut o adevărată paradă a ținutelor sale. Ea s-a remarcat în tribune printr-un comportament jovial. S-a arătat binedispusă și a făcut selfie-uri cu fanii. 

Ieri, după ce au urmărit meciul de volei, în ziua a cincea a Jocurilor Invictus, Harry și Meghan au mers într-o berărie germană, potrivit dailymail.co.uk. Ducii de Sussex și grupul lor au ocupat două mese și au comandat bere și mâncare tradițională. 

Un angajat al localului, domnul Wackers, a declarat pentru sursa menționată că Prințului Harry i s-au servit șase beri mici - aproximativ o jumătate de litru în loc de berile de mărimea unui litru pe care le servesc majoritatea berăriilor germane. El a mai spus că persoanele din grupul lui Harry au comandat șnițel vienez, ciolan de porc, cârnați și friptură cu piure de cartofi. Personalul de la restaurant a spus că Meghan a avut o singură bere mică. „Erau foarte fericiți, foarte drăguți”, a mai adăugat Wackers.

Oamenii aflați în restaurant i-au cântat lui Harry „La mulți ani” în timp ce ospătarii i-au oferit un tort de ciocolată albă. Toată lumea a fost incredibil de prietenoasă, iar chelnerii au fost foarte bucuroși când au realizat o fotografie cu Prințul Harry și Meghan Markle. 

„Mi s-a făcut pielea de găină când au intrat în restaurant, îi urmărisem discursul pe scenă, la Jocurile Invictus, și nu-mi venea să cred că este în restaurantul meu. Prințul Harry a fost atât de drăguț și m-a îmbrățișat”, a declarat proprietara restaurantului, Thea Ungermann (doamna în cămașă cu flori din poza de mai sus).

Ea a mai spus că Harry a lăsat un bacșiș mare pentru personal.

Astăzi, Prințul Harry a  participat la meciul de volei între Polonia și Germania, iar fanii  i-au cântat „La mulți ani”, la Merkur Spiel-Arena în ziua a șasea a Jocurilor Invictus Düsseldorf 2023. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ archewell_sussex_

Vezi și: Interviu-documentar prințul Harry

  • Prințul Harry și-a sărbătorit ziua de naștere într-un bar din Dusseldorf și a lăsat un bacșiș generos pentru personal

related posts

Modifică setările cookies