Prințul Harry a fost văzut ca fiind oaia neagră a Familiei Regale, deoarece, spre deosebire de William, fratele lui, acesta a fost și încă este o persoană destul de controversată.

Odată cu publicarea autobiografiei ”Spare”, Prințul Harry a făcut mai multe dezvăluiri controversate despre ceea ce a trăit în ultimii anu, unele dintre afirmațiile sale fiind puse sub semnul întrebării de cei care le-au auzit.

Acesta a făcut câteva dezvăluiri despre momentul în care a ucis 25 de talibani, în timp ce se afla în Afganistan, fiind copilot de elicopter. În urma celor întâmplate, prin presa internațioanlă a început să circule un zvon conform căruia fiul cel mic al Regelui Charles ar fi devenit ținta simpatizanților grupării Al-Qaeda.

Mai mult decât atât, populația musulmană chiar ar îndemna la un atac asupra acestuia, în timp ce poliția confirmă existența unor asemenea amenințări. Despre amintirile din timpul războiului, Prințul Harry spunea, în urmă cu ceva timp: „Gândul la asta încă îmi dă fiori pe șira spinării”.

Săptămâna trecută, AS-Sahab Media Foundation, un portal medial Al-Qaeda, a cerut musulmanilor din întreaga lume să efectueze un atac asupra Prințului Harry, cu scopul de a „produce atacuri sângeroase și revoluții, pentru a-i sprijini pe palestinieni”.

BKA este de părere că acest îndemne este, de fapt, „un act simbolic de răzbunare și de pedeapsă pentru toți susținătorii Israelului”, în războiul care se desfășoară în prezent. Mai mult decât atât, uciderea celor 25 de talibani reprezintă, un „motiv suficient”.

 

Sursa foto: Getty Images