Meghan Markle a fost toată numai un zâmbet de Valentine's Day. S-a distrat de minune cu Prințul Harry pe o pârtie de schi în Canada


Prințul Harry și Meghan Markle și-au petrecut Ziua Îndrăgostiților în Canada. Scopul vizitei a fost promovarea Jocurilor Invictus. Ducii de Sussex au realizat câteva filmări, dar s-au și distrat.  


Activități distractive ale cuplului regal în timpul vizitei lor în Canada

Așa cum ne-au obișnuit, Harry și Meghan s-au ținut de mână aproape tot timpul, cât s-au aflat în public. Cei doi au zâmbit și au interacțioat cu oamenii. Meghan i-a făcut personal câteva poze soțului ei.

Ducele și ducesa au sosit la cantonamentul de iarnă și au interacționat cu participanții și cu oficialii de la Stația Olimpică din Whistler.

Pentru această ocazie, Meghan a ales o ținută casual, alcătuită din blugi subțiri albi, un pulover crem, un pardesiu de puf bej, căciulă neagră și o pereche de bocanci apres-ski. Harry a purtat o geacă neagră, blugi albaștri, fes gri și bocanci scurți de culoare maro.

În ziua când au sosit în Canada, Meghan Markle a anunțat că a semnat un nou contract pentru un podcast cu Lemonada Media, după ce ea și Harry și-au încheiat contractul cu gigantul Spotify, scrie okmagazine.ro.

Când Harry și Meghan au plecat, un grup de britanici au început să cânte „God Save the King”. 

Înainte de a se urca în mașină, vedeta din Suits a salutat cu bucurie mulțimea de oameni adunată ca să-i admire. (vezi galeria foto de mai jos)

  • Meghan Markle a fost toată numai un zâmbet de Valentine s Day. S-a distrat de minune cu Prințul Harry pe o pârtie de schi în Canada

related posts

Modifică setările cookies