Adela Popescu a lansat provocarea și ea a acceptat a doua zi. Bianca Drăgușanu, fără strop de machiaj pe Instagram


Bianca Drăgușanu a fost invitată recent în platoul emisiunii Vorbește lumea și a vorbit despre "Școala de dive" pe care vrea să o lanseze. 


Vedeta a declarat că ea este o divă în adevăratul sens al cuvântului și că trebuie să asigure mereu conținut pe contul de Instagram, iar de aici și până la ideea Adelei Popescu de a-i propune vedetei să publice imagini cu ea fără machiaj pe internet, nu a mai fost decât un pas. 

Atunci când Bianca a spus că ea trebuie să asigure conținut în mod constant pe conturile pe care le are pe rețelele de socializare, Adela Popescu i-a spus că o idee ar fi ca oamenii să o vadă fără strop de machiaj și se pare că blondinei o-a plăcut ideea pentru că a pus-o deja în aplicare.

Bianca Drăgușanu s-a pozat fără machiaj și a lăsat oamenii să vadă care este adevărata sa față și cât de frumos este tenul său.

Vedeta a mai declarat la Vorbește lumea că prin noul ei proiect își dorește să ofere lecții despre felul în care femeile se pot transforma în dive, rol pe care consideră că îl stăpânește destul de bine. Bianca a oferit primele sfaturi despre ce înseamnă a fi divă și a explicat care sunt greșelile care pot fi făcute în acest proces.

Sursă foto: Instagram

  • Adela Popescu a lansat provocarea și ea a acceptat a doua zi. Bianca Drăgușanu, fără strop de machiaj pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies