Adela Popescu, poză cu burtica de gravidă, însărcinată în 30 de săptămâni


Adela Popescu este în culmea fericirii de când a aflat că va aduce pe lume al treilea copil, care va fi tot băiețel. 


Recent, Adela Popescu a postat pe Instagram o fotografie cu burtica de gravidă, vedeta fiind însărcinată deja în 30 de săptămâni.  Adela deja se îngrijorează în privința multor lucruri: de la problemele organizatorice, până la obiceiurile pe care le au ceilalți doi băieți ai săi, Alexandru și Andrei. 

Amândoi sunt într-o perioadă în care își doresc să facă totul cu mama, și dacă în timpul zilei reușim să le mai distragem atenția, serile nu se negociază, mama trebuie să îi culce. Momentan lucrurile decurg așa: după băița eu rămân cu Alexandru în dormitor și începe "momentul nostru" pe care amândoi îl iubim. Povestim de peste zi, facem confidențe, citim și într-un final, adoarme. Din fericire tot procesul nu durează foarte mult.

În tot acest timp Andrei stă cu Radu jos și se uită împreună la desene. După ce fratele mai mare adoarme îl preiau pe Andrei în dormitorul nostru unde povestim, ne mangaiem și într-un final adoarme și el. Îl mutăm lângă Alexandru în camera lor și dorm împreună până dimineață, desigur, cu unele seri în care se mai trezesc, așa cum spuneam mai sus.

Momentan ne este bine așa, momentele de dinainte de somn sunt minunate și avem nevoie de ele, însă nu pot să nu mă gândesc că după venirea pe lume a bebelușului ele nu vor mai fi posibile cel puțin nu atât de des că acum”, a scris Adela Popescu pe Instagramul său.

Sursă foto: Instagram Adela Popescu

  • Adela Popescu, poză cu burtica de gravidă, însărcinată în 30 de săptămâni

related posts

Modifică setările cookies