Adevărul despre socrul Vlăduței Lupău! Cine este bărbatul și cu ce s-a ocupat în trecut


Pe Vlăduța Lupău o știe o țară întreagă, datorită carierei incredibile pe care o are, melodiile ei reușind să ajungă de fiecare dată la inimile fanilor, dar și să cucerească topurile muzicale. De asemenea, și soțul artistei, Adi Rus, este cunoscut, deoarece a fost portar la CFR Cluj. Însă din ce familii provin cei doi știe cineva?


Jurnaliștii de la Știri de Cluj au descoperit zilele trecute un articol în Adevărul de Cluj din anul 1991, în care i se făcea portretul socrului Vlăduței Lupău. În presa acelor vremuri, Toma Rus, tatăl lui Adi Rus, era prezentat ca un polițist de temut, care se afla la început de drum.

„A terminat Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza în 1990, fiind student în anul IV, la Facultatea de drept. Vârsta: 25 de ani. Nu, nu vă speriați! Nu vrem să vă prezentăm o fișă biografică. Vrem doar să vă spunem răspicat, așa cum a făcut-o și tânărul locotenent de la Biroul economic al poliției municipale: cu toate că nu are casă, în schimb are o nevastă care trebuie să nască în câteva zile. Polițistul modern lasă totul la o parte, nu poartă pică nici Primăriei, nici Destinului. Singurul lui defect (în ghilimele) e că nu-i plac borfașii și cu un asemenea om, fiți siguri, ne vom simți întotdeauna în siguranță. Cine e cinstit poate merge pe mâna domniei sale! Cine nu…”, scria în paginile ziarului Adevărul despre locotenentul Toma Rus.

Cei de la Știri de Cluj mai afirmă că, la începutul anilor 2000, socrul Vlăruței Lupău a ajuns șef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, iar după câțiva ani a devenit subsecretar de stat în Ministerul de Interne.

În anul 2009, tatăl lui Adi Rus s-a pensionat, a făcut o fermă de bizoni la Recea Cristur și conduce firma de securitate a CFR Cluj. Iar din anul 2000 familia Rus deține mai multe farmacii, care ar fi pe numele soacrei Vlăduței Lupău.

Vezi și: ShARE în bucate cu Alex Petricean - Somon cu brânză de burduf și cartofi Hasselback

  • Adevărul despre socrul Vlăduței Lupău! Cine este bărbatul și cu ce s-a ocupat în trecut

related posts

Modifică setările cookies