Adrian Mutu, despre dragostea trăită alături de soția sa, Sandra


În cadrul podcastului DA BRAVO al lui Mihai Bobonete, Adrian Mutu a discutat despre viața personală și, implicit, despre femeia pe care o iubește.

 
 


Cu sinceritate, acesta a povestit: 

„Am o relație cu Sandra de 10 ani, suntem căsătoriți de 8. Dragostea adevărată e eternă, două persoane, atunci când se iubesc cu adevărat, nu poți să și urăști. Dragostea aia cu foc, când pe oriunde o prinzi, o rupi? Nu știu cât durează, nu am stat să mă gândesc. Din punctul ăsta de vedere, eu cred că sunt ok și în momentul de față. Normal că intervine obișnuința. Bine, nici nu aș vrea să trăiesc tot timpul butterfly-ul ăla. Toți, cu cât înaintăm în vârstă, ar trebuie să ne gândim, tot ce am simțit noi când eram mici, toate astea, gata, am fost acolo. Dragostea dintre mine și soția mea e mult mai profundă, și la nivel mental."

În alt interviu,  fostul fotbalist a dezvăluit că a remarcat-o pe Sandra cu mult timp înainte de a avea o relație cu ea:

“'Eu am văzut-o pe Sandra când era mai mică, când  era la Miss România. Avea 15 ani, mi-a plăcut de atunci. Îmi plăcea cum arăta, eu aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat. Când am divorțat, m-am mutat  în România și am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat', a dezvăluit Adrian Mutu în cadrul unui alt podcast, semnat de Cătalin Măruță.

Vezi fotografii cu frumoasa Sandra Mutu și cu Adrian Mutu în Galeria Foto 

Vezi și video: 

FOTO: SANDRA MUTU INSTAGRAMADRIAN MUTU INSTAGRAM 

  • Adrian Mutu, despre dragostea trăită alături de soția sa, Sandra

related posts

Modifică setările cookies