Fiicele lui Adrian Mutu, de o frumusețe rară. Adolescentele, în vacanță alături de frații lor, Mario și Tiago


Mare reuniune de familie! Adrian Mutu și-a strâns toți cei 4 copii în vacanța anuală din Republica Dominicană, acolo unde locuiesc cele două fiice ale sale cu Consuelo.


Adrian Mutu are dublă sărbătoare în Dominicană: fiica lui cea mare, Adriana, termină liceul și împlinește 18 ani pe 11 iunie… Așa că toată familia o vă sărbători pe tânără. Cealaltă fiică a lui Mutu, Maya, are 15 ani. Fetele își văd rar tatăl, în condițiile în care stau la mii de kilometri distanță. Desigur, din vacanță nu lipsește nici actuala soție a lui Mutu, Sandra.

“Cea mare are graduation party. Termină liceul. E și ziua ei pe 11, face 18 ani. Trebuie să mergem toți, să fim alături de ea. Mergem toți. Eu, cu Sandra, cu Thiago, cu Mario. Nu trebuie să fim toată lumea lângă ea? Gândește-te, eu am o relație cu Sandra de aproape 10 ani. E normal că și copiii mei… Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Și, încet-încet, și cu copiii, când a venit Thiago, s-au văzut și… Cu Mario se cunoșteau de dinainte. Eu cred că e ceva normal și civilizat. Mai ales că ei, acum, sunt mari, 22, 18…”, a spus Adrian Mutu, citat de Fanatik.

Adrian Mutu a dezvăluit pentru aceeași sursa că se înțelege bine cu fostele soții, Alexandra Dinu și Consuelo Matos.

„E o relație normală Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel. Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa”.  • Fiicele lui Adrian Mutu, de o frumusețe rară. Adolescentele, în vacanță alături de frații lor, Mario și Tiago

related posts

Modifică setările cookies