Alexandra Stan: “Am burtă de zici că sunt însărcinată, îmi vine să mănânc ca o scrofiță”


Alexandra Stan este foarte sinceră, în ultima vreme, cu fanii ei, mai ales în ceea ce privește aspectul fizic. În cea mai recentă postare, artista se plânge că nu este în cea mai bună formă.


După ce în vară a recunoscut că își editează pozele de pe rețelele de socializare și că are vergeturi, Alexandra Stan le-a făcut fanilor noi mărturisiri. Cântăreața s-a filmat în lenjerie intimă în fața oglinzii și a dezvăluit că în ultima vreme și-a dat dieta peste cap.

De când s-a întors acasă, la Constanta, Alexandra Stan a mâncat după… pofta inimii, iar acum se vede pe cântar. Artista s-a analizat în oglindă și a ajuns la concluzia că are o burtă “de însărcinată”. Desigur, exagerează mult :) Vedeta arata, de fapt, foarte bine, însă ea consideră că nu este în cea mai bună formă.

 

“Noroc cu filtrele astea. Toată săptămâna, de când am venit în Constanța, foarte greu m-am motivat. Mănânc într-una: pâine, dulcuri, naschos, prăjeli, tot ce se putea mai rău. Am băut bere, mi-e poftă de bere! Zici că sunt însărcinată, vă arăt dacă nu mă credeți”, a spus Alexandra, etalându-și “burtica de bere” în oglindă. 

Vedeta a început însă o provocare pentru o condiție fizică de excepție: “Trebuie să fim consistenți. Trebuie să mă accept că astăzi așa arăt: am burtă de zici că sunt însărcinată, îmi vine să mănânc ca o scrofiță! Dar important este că nu am renunțat la challenge-ul meu, o să fie bine”, a spus Alexandra Stan pe InstaStory.

  • Alexandra Stan: “Am burtă de zici că sunt însărcinată, îmi vine să mănânc ca o scrofiță”

related posts

Modifică setările cookies