Alexandra Stan, apariție răvăşitoare! Artista a reușit să fie din nou în centrul atenției FOTO


Cântăreața a dat iar lovitura cu o apariție incendiară! Blondina s-a lăsat pe mâinile celor mai buni fotografi, reușind, și de această dată, să atragă admirația bărbaților.

Tag-uri: #Alexandra Stan

Alexandra Stan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din showbiz-ul românesc, a captat din nou atenția tuturor cu o imagine de-a dreptul fabuloasă. Renumită pentru atitudinea sa dezinvoltă, artista nu scapă niciodată ocazia de a se fotografia în tot felul de ipostaze seducătoare, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta.

Cu o siluetă perfectă și cu atitudinea sa de neegalat, Alexandra Stan s-a fotografiat într-o ținută complet transparentă, lăsând totul la vedere! Vezi imaginea în galeria de mai jos.

Unii o apreciază, dar alții nu mai știu cum să îi caute nod în papură. Ca în cazul fiecărei vedete, și Alexandra Stan se confruntă cu tot felul de comentarii răutăcioase de la oameni invidioși.

„Nu există artist român să promoveze depravarea mai mult ca tine, fata mea! Ține-o tot așa”, ”Zici că ești actriță de filme XXX”, ”Păcat de tine că ești frumoasă… Să te expui așa dezbrăcată… urât”, ”De ce te mai chinui să îmbraci ceva să maschezi sânii? Din moment ce umbli dezbrăcată, ești acolo deja! Ești jalnică și o spun fără pic de rușine, ați ajuns în ultimul hal … nu mai știți ce să faceți să faceți audiență! Te așteptă onlyfans și pe tine !!!”, au comentat „haterii” Alexandrei la postarea respectivă.

Foto: Instagram/Alexandra Stan

  • Alexandra Stan, apariție răvăşitoare! Artista a reușit să fie din nou în centrul atenției FOTO

related posts

Modifică setările cookies