Alexandra Stan, apariție de zile mari în Madrid! Cum s-a fotografiat artista


Alexandra Stan, talentata cântăreață româncă, a făcut senzație în Madrid prin apariția ei spectaculoasă și îmbrăcămintea irezistibilă. Artista, cunoscută pentru hiturile sale internaționale, a demonstrat din nou că este o sursă de inspirație în ceea ce privește modă și stiliul. 


În timpul vizitei sale în capitala Spaniei, Alexandra Stan a ales o ținută care i-a subliniat farmecul și frumusețea naturală. Aceasta a purtat o rochie transparentă, de culoare verde neon, care i-a evidențiat silueta și i-a adăugat un aer libertin. Designul modern și detaliile atent lucrate au fost elementele cheie ale acestei ținute neașteptate. 

Artista a completat ținuta cu accesorii precum ochelari de soare și cercei arginti, menținând astfel echilibrul perfect între vibe-ul modern și strălucire. În ceea ce privește machiajul și  părul, Alexandra Stan a decis să adopte un look discret. Cu un păr strâns în coc și un fard auriu pe pleoape, aceasta a atras toate privirile pe străzile Madridului. 

Alexandra Stan se pare că s-a distrat de minune în Madrid, potrivit fotografiilor pe care aceasta le-a publicat pe rețelele de socializare. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS MAI MULTE IMAGINI). Mai mult decât atât, vedeta s-a afișat alături de șase bărbați îmbrăcați în haine negre.

Deși fotografiile vedetei sunt destul de atractive, unii internauți au ținut să o taxeze pe artistă pentru conținutul distribuit pe rețelele de socializare: „Ce exemplu pentru fanele minore , ce mai porți chiloți ?” // „Ferească Sfântul!” // „Și fetele au dat zoom?”

  • Alexandra Stan, apariție de zile mari în Madrid! Cum s-a fotografiat artista

related posts

Modifică setările cookies