Alexandra Stan, într-o ținută care te lasă cu gura căscată. Cum s-a afișat pe scena de la Neversea


Nu este prima dată când Alexandra Stan ne uimește cu look-uri îndrăznețe. Cântăreața știe cum să se facă remarcată, alegând ținute cu inserții transparente sau cu decupaje. 


De această dată, Alexandra Stan și-a uimit fanii care s-au adunat la festivalul Neversea. Ea a apărut pe scenă într-un costum din denim, alcătuit din sutie și pantaloni. Mândră de silueta ei impecabilă, Alexandra nu a avut niciun dubiu că blugii decupați în partea din față și din spate i se vor potrivi de minune. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

 

Nu este un secret că Alexandra Stan este adepta unui stil sexy și extravagant, reușind mereu să facă senzație cu ținutele alese. Admiratorii ei nu s-au lăsat prea mult așteptați și au complimentat-o pe Instagram. 

Are cel mai demențial fund!”, „Mereu sexy”, „Absolut SUPERBISIMĂ”, „Mamamiaaaa”, „Ce outfit! ne-ai omorât. O adevărată regină”, au fost doar câteva dintre reacțiile admiratorilor.

L a fel de încântați de look-ul vedetei au fost și unii colegi de breaslă: 

„Aaaah! vreau și yoooo!”, i-a scris Ruby. 

Înainte de concert, Alexandra s-a relaxat la plajă. Cântăreața a purtat un costum de baie negru, decupat în zona sutienului. 

Sursă foto: Instagram/ alexandrastan

Vezi și: Neversea 2022, 4 zile de distracție maximă

  • Alexandra Stan, într-o ținută care te lasă cu gura căscată. Cum s-a afișat pe scena de la Neversea

related posts

Modifică setările cookies