Alina Eremia, apariție divină în costum de baie: „Frumusețea ta este de neegalat!”


Alina Eremia este una dintre cele mai talentate și îndrăgite artiste din showbizul autohton. Cântăreața nu a fost înzestrată doar cu talent, ci și cu o frumusețe aparte. 


Atunci când nu este pe scenă, Alina este adepta unui look natural și impresionează cu trăsăturile angelice și trupul subțire. 

Vedeta a postat recent câteva fotografii în care apare într-un costum de baie, cu decupaje sexy, în mijlocul naturii. 

Imaginile au adunat zeci de mii de inimioare și numeroase comentarii. Alina, care are peste 2 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, și-a etalat atuurile fizice într-un costum din două piese, cu decupaje îndrăznețe în zona bustului și a taliei.

„Ești minunată… nu am cuvinte!”, „Doamne, ce frumusețe de femeie… și talentată!!!”, „Frumusețea ta e de neegalat”, „Cum poți să fii așa frumoasă?”, „Atât de minunată”, „Cea mai frumoasă!”, „Mereu în formă”, „Ești divină, Alina”, „Aw, ce forme ai!”, „Artă pură într-o singură persoană!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii artistei. 

Alina nu are succes doar pe plan profesional, ci și pe plan sentimental. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani alături de Edi Barbu. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

Fotografii: Instagram @alinaeremia

  • Alina Eremia, apariție divină în costum de baie: „Frumusețea ta este de neegalat!”

related posts

Modifică setările cookies