Pe Alina Eremia și pe Horia Brenciu îi leagă o prietenie ce durează de mai bine de 25 de ani, încă din perioada în care artista a apărut în emisiunea Tip Top Minitop, moderată de juratul de la Vocea României.

Recent, îndrăgita artistă a împărtășit pe rețelele de socializare experiența emoționantă avută odată cu ajutorul uriaș primit din partea lui Horia Brenciu.

Cei doi s-au reîntâlnit recent, în culise, în timp ce Horia se pregătea să urce pe scenă. Pentru că avea un program aglomerat, Alina a avut nevoie urgentă de ajutor pentru a se pregăti pentru un eveniment, iar Horia Brenciu nu a ezitat să îi fie alături și să o sprijine în împachetarea lucrurilor, potrivit RTV.

„Când te întâlnești cu Horia Brenciu în backstage, el urmează să intre pe scenă, dar se asigură că ești gata împachetată să ajungi la următorul eveniment. Horia, ești neschimbat”, a scris Alina Eremia în postare.

„După ce ies de pe scenă să îmi spui de ce mai ai nevoie, da?”, i-a spus Horia Brenciu Alinei Eremia.

„Sigur că da. De la 5 ani ai grijă de mine, Horia. Nimic nu s-a schimbat”, a precizat Alina Eremia.

„Dacă vrei, eu îi pun și pe dungă (n.r. blugii pe umeraș). Eu vreau să fac dunga, dar nu e nevoie”, a declarat Horia Brenciu.

„Nu e nevoie, e perfect. Nu pot să cer mai mult de atât. Îți mulțumesc”, a spus Alina Eremia.