Ana Baniciu, apariție senzuală într-un costum de baie minuscul. Poza care a stârnit reacții aprinse: „O frumoasă!”


Ana Baniciu adoră să se fotografieze în ipostaze provocatoare, așa că atunci când este în vacanță nu ratează ocazia de a se afișa în costum de baie pe rețelele de socializare. 


Artista și-a încântat recent cei peste 620.000 de urmăritori cu câteva instantanee în costum de baie. Dacă unii dintre internauți au complimentat-o pentru felul în care arată, alții au „apostrofat-o” și i-au transmis că arată prea mult pe net. 

„Sexyssima!”, „Ești superbă!”, „O frumoasă ca întotdeauna!”, „O adevărată divă!”, „Senzuală și sexy”, „Zeiță!”, i-au scris unii dintre urmăritori. 

Ana Baniciu și-a etalat silueta fără cusur într-un costum de baie cu imprimeu animal print. Pozele postate de fiica lui Mircea Baniciu nu au fost pe placul tuturor. 

„Tatăl tău a văzut poza?”, „Păi tu faci Only Fans?”, „Sincer, cred că nu faci bine ce faci! E păcat de numele tău!”, „Ai prieten, nu mai ai nevoie de confirmare”, i-au scris unii dintre urmăritori. 

Ana are 30 de ani și este fiica cantautorului Mircea Baniciu. Cântăreața este într-o relație cu Edy Kovacs, cu care s-a logodit în toamna anului 2021. 

“Ce să zic, sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și, iată, sunt logodită. Te iubesc, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente, fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat!”, a scris atunci vedeta pe contul de Instagram. 

Artista și afaceristul s-au îndrăgostit în timpul pandemiei de coronavirus și de atunci sunt de nedespărțit. 

Fotografii: Instagram

  • Ana Baniciu, apariție senzuală într-un costum de baie minuscul. Poza care a stârnit reacții aprinse: „O frumoasă!”

related posts

Modifică setările cookies