Ana Baniciu a trecut prin clipe de coșmar înainte să nască, din cauza complicațiilor care își făcuseră apariția. Artista se pregătise toată sarcina pentru o naștere naturală, dar a fost nevoită să intre în sala de operații.

Motivul pentru care Ana Baniciu a fost nevoită să nască înainte de termen

Încă din timpul sarcinii, Ana Baniciu a spus cât de mult își dorește să nască natural. Cu toate acestea, a trebuit să nască prin cezariană, deoarece fiul ei întâmpina unele probleme destul de serioase.

Deși mai erau câteva zile până la termen, artista începuse să aibă contracții și a mers imediat la spital, la control. Cordonul ombilical era în jurul gâtului bebelușului, iar contracțiile pe care aceasta le simțea erau încercările lui de a coborî, lucru ce ducea la o oxigenare incorectă.

„De la început mi-am dorit foarte mult să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers, însă, l-am rugat ca, în momentul în care apare orice fel de risc, să mă anunțe. Nu vreau să risc nimic și atunci facem cezariană.

În ultima săptămână, bebelușul s-a agitat și și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical, acesta fiind foarte strâns. Eu, când aveam contracții puternice, el se chinuia să se ducă în jos și se oprea oxigenarea lui. Se auzea cum bătăile inimii scădeau. Atunci, am hotărât că facem cezariană”, a povestit Ana Baniciu, pe contul său de Instagram.

Ana Baniciu încă nu vrea să îl prezinte pe fiul ei

Deși a născut de doar o săptămână, toată lumea este curioasă în ceea ce privește bebelușul. Mulți își doresc să îl vadă, însă, pentru moment, artista și soțul ei îl vor ține departe de rețelele de socializare.

Ana Baniciu a motivat decizia, spunând că, momentan, fiind foarte mic, va mai aștepta o perioadă și, mai mult ca sigur, îl va arăta, deoarece se mândrește cu el, așa cum face orice mamă cu copiii ei.

 

Sursa foto: Instagram