Ana Baniciu, mesaj emoționat pentru mama sa, de 8 martie: „Toată iubirea spre tine”


De Ziua Internațională a Femeii, Ana Baniciu a publicat un mesaj emoționant în cinstea celei care i-a dat viață și care acum o privește din ceruri. Ce i-a transmis artista mamei sale?

Tag-uri: #Ana Baniciu #mama

De Ziua Femeii, Ana Baniciu a ținut să îi mulțumească mamei sale pentru tot ce a făcut pentru ea. Chiar dacă nu mai este fizic alături de ea, artista a ținut să precizeze că va rămâne mereu fetița ei.

Ana Baniciu, urare pentru mama sa, de 8 martie

Mama Anei Baniciu s-a stins din viața în urmă cu aproape doi ani, după ce s-a luptat cu o boală cruntă.

Artista i-a fost alături mamei sale până în ultima clip. Astăzi, de Ziua Femeii, Ana Baniciu a publicat un mesaj în memoria mamei sale, prin care i-a mulțumit pentru tot ce a făcut pentru ea.

„Ea și fata ei… și așa o să rămână mereu!♥️ toată iubirea spre tine, mama mea din lumină! La mulți ani tuturor mămicilor si femeilor… noi suntem forța!”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Adina Baniciu s-a stins din viață în urmă cu aproape doi ani. Ana Baniciu a trecut prin momente grele după moartea mamei sale, însă a încercat să rămână puternică pentru cea care i-a dat viață. Acum, artista se pregătește să devină mamă pentru prima dată și este în culmea fericirii.

„Adina, mama care și-a dedicat întreaga viață copilei ei, care a sprjinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat sa spunem. Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleacă niciodată de langa mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează!”, a scris Ana Baniciu.

  • Ana Baniciu, mesaj emoționat pentru mama sa, de 8 martie: „Toată iubirea spre tine”

related posts

Modifică setările cookies