Ana Baniciu, speriată că soțul ei nu va purta verigheta, după nuntă: „Să vedem dacă o poartă și la club”


Ana Baniciu și Edy Kovacs au spus cel mai important „DA” din viața lor, în urmă cu o săptămână, iar pregătirile pentru nuntă sunt în toi.


Cântăreața și partenerul ei au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă în urmă cu aproximativ o săptămână. Acum, Ana Baniciu a făcut primele declarații din poziția de femeie măritată și a dezvăluit ce s-a schimbat în viața ei de când a devenit doamna Kovacs.

„Nu s-a modificat absolut deloc, nici măcar nu realizăm că s-a schimbat ceva. S-a schimbat în acte și așa realizez că mi-au tăiat buletinul și m-am enervat teribil. Am avut niște chestii de făcut cu buletinul și nu mai aveam buletin. În rest, nu s-a schimbat absolut nimic, suntem la fel, nu punem presiune unul pe altul că suntem căsătoriți. N-are nicio legătură. Și până acum, ca să scap de apelativul ăsta «iubitul meu», îl numeam «soțul meu» de ceva vreme încoace. Suntem bine, suntem și liberi împreună, e o relație frumoasă”, a declarat Ana Baniciu, pentru Cancan.ro.

Ana și Edy sunt în toiul pregătirilor pentru nuntă, chiar dacă nu a vrut să dezvăluie data nunții, ei bine, marele eveniment va avea loc în curând, a lăsat de înțeles artista. 

Cu toate acestea, Ana Baniciu are o oarecare teamă cu privire la momentul de după nuntă, aceasta este curioasă dacă soțul ei va purta verigheta, precizând că el nu este genul care poartă inele.

Făcând haz de necaz, aceasta a precizat că este curioasă dacă va purta verigheta și la club.

”Domnului nu prea îi place să poarte inele, nu a avut în viața lui, a zis că o să facă un efort. Să vedem dacă se poartă și la club, noaptea, verigheta. M-am gândit la aspectul ăsta, zic «sper că și noaptea, nu faci din alea, să o arunci». Glumesc, nu am eu din astea, important e că ne înțelegem. Să fim sănătoși, să facem copii frumoși și sănătoși!”, a mai spus artista.

Sursă foto: Instagram 

  • Ana Baniciu, speriată că soțul ei nu va purta verigheta, după nuntă: „Să vedem dacă o poartă și la club”

related posts

Modifică setările cookies