Ana Baniciu, îndurerată: "De departe cel mai greu an din viața mea"


Deși se străduiește să rămână o persoană pozitivă, Ana Baniciu a avut parte în 2022 de cea mai mare durere: și-a pierdut mama. 
 
 
 


Pe Instagram, artista a mărturisit îndurerată:

„Sper sa știu cum să încep… Obișnuiesc să fac la sfârșitul fiecărui an un rezumat, un clip în care să lipesc imagini cu tot ce m-a bucurat și amuzat în anul care se încheie! 2022 m-a pus însă pe pilot automat, am funcționat cumva din inerție, n-am arătat, nu m-am plâns, nu m-am dat cu c**** de pământ pentru că așa am promis în luna mai. Ce nu se vede nu înseamnă că nu există."

Vedeta a continuat:
 
„De departe cel mai greu an din viața mea. Scenariul la care nici nu aveam forța să mă gândesc vreodată și totuși am reușit sa găsesc o cale să fac ce iubesc… Probabil, asta m-a făcut să și zâmbesc, familia, prietenii și faptul ca m-am întâlnit cu voi, datorită proiectului Dj Project care nu întâmplător a apărut când eram cu mama în spital!

M-am intalnit cu oameni zâmbitori și fericiți să mă vadă. Am cântat și am scos tot ce era de scos din mine pe scenă. Pozele astea sunt făcute într-o seara cu cantare din vara trecută și sper să vă îndemne pe toți să găsiți puterea din voi. Ea există și e imensă, faceți ce va place și ascultați universul! Vă mulțumesc!”

FOTO: ANA BANICIU

Vezi și: Petrecere de Crăciun în spațiu

  • Ana Baniciu, îndurerată: De departe cel mai greu an din viața mea

related posts

Modifică setările cookies