Ana Baniciu, primele declarații după nuntă. Ce spune artista despre cea mai importantă zi din viața ei: „A fost magie”


Ana Baniciu și Edy Kovacs și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, duminică, 24 septembrie, într-o ceremonie restrânsă, la care au fost prezenți prietenii și familia.


Ana Baniciu și Edy Kovacs au ținut secretă data nunții, eveniment care a fost așteptat cu sufletul la gură de fanii cuplului.

Fericitul eveniment a avut loc duminică, 24 septembrie, într-un cadru magic. Evenimentul a fost organizat de artista în cel mai mic detaliu, iar rezultatele au fost la cel mai înalt nivel.

Ana Baniciu a făcut primele declarații după nuntă, printr-o postare pe Instastory, în care a ținut să le mulțumească celor care au fost prezenți în cea mai importantă zi din viața lor, precum și celor care s-au ocupat de organizare ca totul să iasă ca la carte.

„Dragilor, ieri a fost magie! A fost nunta noastră! Mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături și celor care s-au ocupat ca nunta asta să iasă cea mai frumoasă și așa cum am visat-o! Recunoscătoare pentru tot!”, a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Ana a strălucit în cea mai importantă zi din viața ei, rochia pentru care a optat artista a fost într-adevăr spectaculoasă, albă, mulată, la care a adăugat un voal elegant. Nici soțul ei nu s-a lăsat mai prejos, Edy a purtat un costum negru, rafinat.

Sursă foto: Instagram 

  • Ana Baniciu, primele declarații după nuntă. Ce spune artista despre cea mai importantă zi din viața ei: „A fost magie”

related posts

Modifică setările cookies