Ana Morodan, despre show-ul de la PRO TV: "Sunt versiunea mea mai blondă, mai decoltată, mai isterică și cu mai mult chef de spectacol"


În cadrul show-ului Masked Singer, mari celebrități vor apărea mascate din cap până în picioare, curioase să vadă dacă doar talentul le va recomanda.


Ana Morodan, Inna, Horia Brenciu și Codin Maticiuc vor fi cei care vor ghici…sau nu, cine se află în spatele măștilor. Despre noul rol, Ana Morodan ne-a oferit un interviu în exclusivitate.

Lumea te cunoaște drept  ”contesa digitală”, cum crezi că va fi ”contesa detectiv” pe TV?

Contesa tot contesa rămâne: și la Bucureșți, și la New York, și la Vascăuti, și în online, și pe TV, și pe Marte. Recunosc că rolul asta de detectiv e o provocare, însă aștept cu sufletul la gură să întru în pielea lui Miss Marple, versiunea mai blondă, mai decoltată, mai danseuză, mai isterică și cu mult mai mult chef de spectacol și sarabanda. 

Te-ai gândit la câteva strategii care să te ajute să descoperi secretul?

“Strategie” e my middle name. Dacă nu sunt eu maestra la desfăcut firul în patru, nu știu cine mai e. O să mă folosesc de toate abilitățile cu care am mai rămas de pe vremea când eram avocat, dar mai ales de cele pe care le-am deprins din Celebrity Planet și până la urmă aflu… tot!

Știm că ești foarte atentă la detalii, crezi că gesturile, mersul, postura corpului te vor ajută să-ti dai seama cine se ascunde în mască?

Pentru cine încă n-a observat – dacă mai există cineva – am un nas foarte fin; încă n-am încercat să văd dacă mă ajută să descopăr trufe, dar mă descurc foarte când vine vorba de oameni. Orice mic indiciu va fi extrem de important, dar mă bazez mult și pe intuiție. Dacă nici așa nu o scoatem la capăt, o să mă uit în tarot, în bobi, în globul de cristal… undeva trebuie să mi se arate vedeta de sub mască. 

Cum ar arata masca ta dacă ai fi concurentă și nu detectiv?

Să știi că nu mă pot decide ce personaj aș fi – probabil din cauza Ascendentului în Balanță – dar știu sigur că aș purta o masca grandioasă și m-aș da peste cap că momentul meu să fie epic și să-i pun în mare încurcătură pe detectivi. Aș fi o explozie de sclipici, pietre, perle, paiete… tot ce se poate. Deși, dacă mă gândesc mai bine, că să fiu disruptiva, ar trebui să apar minimalistă… of, vezi, ascendentul din nou!

La Masked Singer România, vei încerca să descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii. Da-ne câteva indicii despre cel mai bine păstrat secret al unei contese.

O contesă trebuie să fie învăluită mereu și de o mică doză de mister. Sunt ca o carte deschisă și în online și în viața reală, dar e frumos să vrei și să mai citești și printre rânduri uneori, nu?  

Vedeți un interviu special cu Ana Morodan pe Pro Tv Plus:

  • Ana Morodan, despre show-ul de la PRO TV: Sunt versiunea mea mai blondă, mai decoltată, mai isterică și cu mai mult chef de spectacol

related posts

Modifică setările cookies