Anca Serea a împlinit 40 de ani. Ce mesaj i-a transmis soțul ei, Adrian Sînă.


La 40 de ani, Anca Serea este o soție fericită și o mamă împlinită, care educă șase copii. Cu o siluetă de invidiat, Anca se numără printre cele mai elegante prezențe din showbiz-ul românesc. 


Încă de dimineață, Anca Serea a primit sute de mesaje de felicitare pe contul ei de Instagram. Cea mai romantică declarație însă a venit din partea soțului ei, Adi Sînă. El a postat pe facebook și două fotografii în care cei doi apar în ipostaze tandre. 

”La mulți ani iubirea mea Anca Serea. Ești compoziția perfectă. Ziua ta de naștere este ocazia perfectă de a-ți arăta cât de mult îmi pasă și cât de recunoscător sunt că te am în viața mea. Ești cea mai frumoasă femeie din lume”, a scris producătorul. 

Pe Instagram, Anca a postat o fotografie în care apare într-un halat din dantelă, cu un buchet de flori în mână. 

Anul 2020 a fost unul plin de provocări pentru Anca Serea. Vedeta s-a reîntors la pupitrul știrilor sportive de weekend, la PRIMA TV, și-a continuat proiectele personale legate de magazinele online (cele de produse organice pentru îngrijirea tenului şi cel de puericultură) și le-a fost alături copiilor, care au făcut toți școală online. Într-un interviu recent, pentru revista OK Magazine, Anca Serea a declarat că își dorește al șaptelea copil. 

Sursă foto: Facebook/ Adrian Sina, Instagram/ anca_sina_serea

 

Vezi și: Anca Serea și Adi Sînă dau testul cuplului

  • Anca Serea a împlinit 40 de ani. Ce mesaj i-a transmis soțul ei, Adrian Sînă.

related posts

Modifică setările cookies