Cum Andreea Bălan nu s-a ferit din a recunoaște cât este de îndrăgostită de Victor Cornea, fanii s-au tot întrebat dacă va ajunge, din nou, în fața altarului. Recent, în cadrul unui interviu, artista a oferit răspunsul.

În anul 2019, Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit, în cadrul unui eveniment fastuos. După doar câteva luni, cei doi începeau procesul de divorț, dar și un scandal de proporții, fiecare aducând anumite acuzații la adresa celuilalt.

După aproximativ cinci ani, cei doi au făcut pace, punând fericirea și liniștea fetițelor pe care le au împreună pe primul loc. Între timp, și-au refăcut și viața sentimentală, George Burcea alături de Viviana Sposub, iar Andreea Bălan alături de Victor Cornea.

În urma experienței divorțului, artista susține că a învățat lecții valoroase și a ajuns la concluzia că hârtia primită în urma cununiei civile nu aduce niciun plus relației. Prin urmare, atât timp cât există iubire, înțelegere și o conexiune importantă între parteneri, cununia nu este o necesitate.

„A te mărita nu înseamnă că este fericirea supremă. Pentru unele, da, este doar un obiectiv de atins. Pentru mine, acest obiectiv nu mai este de atins. A fost cândva și l-am făcut, l-am bifat. Să fii cu cineva într-o relație de iubire sinceră și ai o conexiune autentică este cel mai important, nu mai contează să te măriți și faci un act. Asta este doar pentru lumea 3D.

În 3D, lumea vrea să știe dacă te măriți, ce se întâmplă. Atât timp cât ai o conexiune divină, suflet la suflet, vorbim, intrăm în spiritualitate, atunci nu mai contează chestia asta cu primăria și hârtie. Sunt doar niște formalități ale lumii 3D în care trăim. Noi jucăm un joc, e ca un joc. Trebuie să-l jucăm cumva, facem tot felul de lucruri, proiecte, dar, dacă ieșim un pic și facem zoom out și mergem în 4D, în 5D, acolo nu contează actul”, a spus Andreea Bălan, conform Ego.


Sursa foto: Instagram